Vlog #125 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #125 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #125

Vlog #125: Een bijzondere week. Waarin het begin van de vieringen van 80 jaar vrijheid steeds dichter bij Apeldoorn komen. In 1944 werd het zuiden van Nederland bevrijd. Met de operatie Market Garden stopte dat helaas bij Arnhem en moest de rest van Nederland wachten tot 1945 voor de tweede wereldoorlog eindigde. Zo ‘reist’ de viering van 80 jaar vrijheid van Zuid naar Noord. Ik was er bij een. Welke? Kijk even mee…

Verder mocht ik woensdagavond in Eindhoven leren over het CDA gedachtegoed. Weergegeven door Andre Poortman. Van filosofie, naar ideologie en overtuiging. Hoe kom je tot je eigen mening. En mag die verschillen van de partij-filosofie. Interessante gesprekken met veel andere CDA’ers uit het land.

En wat verder de week vulde? Dat vertel ik je allemaal.

Kijk dus dit vlog om bij te worden gepraat.

Deze week gaat het dus over

Het vervolg van de Sporthal Zuid. We waren met enkele partijen bij A.V.V. Columbia. Luisterden naar de voorzitter om een weg uit de impasse van de politieke markt te vinden. Er moeten toch een keer knopen worden doorgehakt.

De raadsvergadering met actualiteitsvragen van onder andere het CDA Apeldoorn. Maar ook een motie van ons bij het stuk over grondbeleid. En daartussen in allerlei besluiten die het discussiëren waard waren. En flink ook. Kijk maar mee.

En op zaterdag mocht ik op de SDG actiedagen samen met drie anderen mijn persoonlijke drijfveren benoemen rondom de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties. Mooi om te zien dat Esmah Lahlah, Rens de Boer, Maaike Moulijn en ik veel overeenkomsten hadden in de kern van ons verhaal.

En het is natuurlijk Partij VOOR de Dieren… ik verspreek me in de vlog!

Volgende week weer mooie bijeenkomsten en interessante onderwerpen. Maar kijk mee. Dan weet je waar we het over gaan hebben.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in dik 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 125.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.