Vlog #124 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #124 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #124

Vlog #124: Een week met een mooi debat. Scherp op de inhoud en zacht op de relatie. Zo’n debat waarin je aanvult, interrumpeert, verbeterd en standpunten zichtbaar maakt. Maar ook waar je na een debat samen constateert dat het een goed gesprek is geweest. Daar werd ik politiek gezien erg blij van, zeker gezien het onderwerp.

Zo krijgt wellicht de training in dat debat direct effect. Wat bij de sporthal bij Columbia vorige week niet echt lukte. We worden als raad dus ook elke week beter. Net als de fractie van het CDA Apeldoorn. Waarom dat is, dat zie je hieronder.

Kijk dus dit vlog om bij te worden gepraat.

Deze week gaat het dus over

AI, artificial intelligence. Waar zie je het, gebruik je het en hoe ga je ermee om. Dat was het onderwerp waar we donderdag na ‘Burgers en Frietjes’ mee zijn gestart. Mooi om iedereen kennis te zien maken met de techniek, de effecten en mogelijke regels. Kijk maar … is dit echt of nep?

Ik was blij met de uitkomst over de gebiedsvisie Beemte Broekland. Nieuwe ontwikkelingen zijn mogelijk en betrokken inwoners hebben meegedacht. Het resultaat? Daar vertel ik over, dus kijk maar mee.

En we hebben samen ons team weer beter gemaakt. Het CDA Apeldoorn is een samenhangende fractie met veel aanvullende kwaliteiten. Hoe zet je die nu het meest effectief in? Mooi om van en met elkaar te leren.

Volgende week is ook weer goed gevuld. Je weet alles als je kijkt naar deze drie minuten durende vlog. Doen hoor!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 124.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.