Vlog #123 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #123 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #123

Vlog #123: Wat sprak ik met veel mensen deze week. Natuurlijk de fractiecollega’s. Maar ook het bestuur. Veel betrokkenen bij de sporthal Zuid discussie. Zoals politieke collega’s van andere fracties. Voorzitters, bestuurders, de sportraad, enzovoort. Maar ook belangenverenigingen. Je moet er wat voor over hebben hè…

Zo was ik wel goed voorbereid. Maar niet altijd komen verwachtingen uit. Dus je moet af en toe ook een beetje improviseren. Mooi om te doen en de PMA’s worden er ook leuker van. De onderwerpen van mijn PMA’s hoor je allemaal in deze vlog!

Kijk dus dit vlog om bij te worden gepraat.

Deze week gaat het dus over

De vervanging van de sporthal Zuid. Te oud en afgeschreven. Er zijn al sinds 2017 ideeën voor vervanging. Toch lukt het maar niet om tot een besluit te komen. Hoe dat komt? Kijk maar mee.

En de gebiedsvisie Beemte Broekland is klaar. Meer dan 2 jaar is er hard aan gewerkt. Door en met bewoners van het gebied. Toch was er – voor mij niet helemaal verwacht – kritiek. Waarover? Kijk maar mee.

Er waren veel onderwerpen op de politieke markt. Bestemmingsplannen, inkoop van jeugdzorg en een rekenkamer rapport. Dat lees je allemaal terug op de website van het CDA Apeldoorn.

Maar eerst kijk je deze drie minuutjes…

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus deze keer in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 123.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.