Vlog #121 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #121 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #121

Vlog #121: ‘Aan de bak!’. We gaan weer beginnen. De vakantie zit er op. De eerste baan roept en de politiek start weer op. Al was het ook in de afgelopen week niet saai. In de gesprekken over daklozen haalde het CDA Apeldoorn de voorpagina. Andere partijen zijn het eens, sluiten aan of hadden al eerder samengewerkt.

De eerste resultaten lijken volgens D66 zichtbaar te worden. Andere partijen roeren zich ook. Maar ik sprak ook met jong talent uit Goes.

Kijk dus dit vlog om bij te worden gepraat.

Deze week gaat het dus over

Actie voor de daklozen. Hoe komen we tot snelle oplossingen en hebben we oog voor de lange termijn.

Maar ook over de weg voorwaarts voor de duurzame Parken. De wijk – met name de stichting duurzame Parken – en de gemeente Apeldoorn hebben een verschillende toekomstvisie. Hoe ziet de weg vooruit er dan uit? Ik sprak met de projectleider van de gemeente.

En in de turbulente raad van Goes zit Zeeuw talent Easther Houmes als raadslid aan tafel. Ik sprak met haar over ambities, lokale thema’s en ontwikkelingen binnen het CDA. Ook dat levert weer energie op.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 121.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.