Vlog #120 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #120 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #120

Vlog #120: Het loopt uit de hand! In Apeldoorn wordt veel gesproken over de daklozen die gedurende de dag terecht kunnen bij de Herberg. Helaas levert dat overlast op. De Stentor schreef er over.

Ik had dus direct weer contact met de betrokken voorzitters van de Stichtingen. En er kwam een afspraak…

Kijk dus dit vlog om bij te worden gepraat.

Deze week gaat het dus over

De samenwerking met D66 die met fractievoorzitter Alinda Fredriks in gesprek gingen met de verantwoordelijken voor de daklozenopvang. De situatie werd geschetst en er zijn maatregelen nodig.

Maar ik sprak ook met de gedeputeerde van de provincie Zeeland. Wat zijn de thema’s daar? In de provincie staat de kerncentrale van Nederland met de mogelijkheid tot meer. Wat doet dat met je ruimte?

En over ruimte gesproken, er wonen minder dan 400.000 mensen in Zeeland, op die prachtige Zeeuwse eilanden. Vergelijk dat met de miljoenen in Gelderland en je ziet dat het anders is. Of toch niet?

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 120.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.