Vlog #118 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #118 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #118

Vlog #118: Dag! Met recht een dag… want ook ik vertrek naar mijn geliefde Cadzand. Met vrouw en de tent. Het huis blijft bewoond, door de kinderen die tegenwoordig hun eigen vakanties met vrienden doorbrengen.

En toch gaat ook tijdens deze weken van rust het politieke gesprek door. Met de directeur van de Nederlandse Jeugdorkesten bijvoorbeeld. Vorige week gaf ik al aan dat het nodig is hem te helpen. Teken de petitie! Maar ik had ook nog wat andere gesprekken. En ik bezocht een bijzondere plek.

Kijk dus dit vlog om bij te worden gepraat.

Deze week gaat het dus over

De Parken. Als ‘wijk van de toekomst’ spelen ze een belangrijke rol als voorloper in de energietransitie. Helaas loopt het niet helemaal zoals gewenst. Ik luister naar de verhalen.

Maar ook over mantelzorg, vrijwilligers en de coördinatie daarvan. De Kap uit Apeldoorn speelt een belangrijke rol. Alinda Fredriks en ik spraken met de directeur en hadden het onder andere over de bezuinigingen.

En volgende week neem ik een kijkje in politiek Sluis. Ik mag op bezoek bij de CDA wethouder in die gemeente. Zo zie je, het is nooit saai en er is altijd een interessant gesprek. Laat me weten als jij dat ook wilt.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 118.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.