Vlog #116 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #116

Vlog #116: Zelfs in het reces gaat de politiek door. Met gesprekken waar je anders net iets minder tijd voor hebt, maar de politiek staat niet stil. In het stadhuis van de Gemeente Apeldoorn wordt nog steeds gewerkt en als je je voordeur uit loopt, loop je eigenlijk direct de lokale politiek in. Mobiliteit, nieuwe huizen die worden gebouwd of een zonnepark in de buurt.

Deze week had ik toch nog wat gepland met afspraken die naar aanleiding van eerdere debatten nu konden worden gemaakt. Of gewoon om bij te praten. Maar er was ook een ander groot onderwerp in Apeldoorn…

Kijk in dit vlog hoe dat afliep.

Deze week gaat het dus over

Een gesprek met Carin Reinders. Al jarenlang de directeur van CODA. Een bekend gebouw met ook minder bekende functies dan de bibliotheek of het museum. Wat leerde ik leuke dingen van Carin en wat een prettige kennismaking.

Daarnaast reisde ik af naar Hengelo. Voor een andere afspraak, maar als je daar toch bent, dan grijp je de kans ook de lokale politiek daar te leren kennen. Ik sprak met CDA Hengelo wethouder Hanneke Steen over de parallellen tussen Apeldoorn en Hengelo, maar ook over thema’s als de energietransitie of begroten voor 2026.

Volgende week is er weer ruimte. Maar altijd een vlog.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 116.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.