Vlog #115 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Vlog #115 – Gemeentepolitiek in 3 minuten
Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #115

Vlog #115: Het is klaar. Het zit er op. Het reces is afgelopen vrijdag begonnen. Maar: Hebben we de gemeente Apeldoorn kunnen behoeden voor het financiële jaar 2026. Het financiële plaatje voor de lange termijn was zelfs met de besparingen uit ‘Nieuw voor Oud’ niet voldoende. Maar met een richtinggevend besluit in plaats van het vast te stellen is er ruimte om de meer-jaren-begroting nog wat bij te stellen in de komende maanden.

De week voor de vakantie ging op aan alle voorbereiding voor de laatste vergadering. Een marathonzitting van 13:00 tot 22:00 uur waarbij ik vanaf de maaltijd pas kon aansluiten.

Kijk in dit vlog hoe dat afliep.

Deze week gaat het dus over

Alle moties (wijzigingsvoorstellen) en amendementen (tekstwijzigingen) die door alle partijen in de raad waren voorgesteld. Hoe ga je daarmee om? Je kunt ze trouwens allemaal na lezen bij de vergaderstukken.

In de vakantie neem ik ruimte om met mensen af te spreken. Volgende week in de Cultuursector. Die het zwaar heeft. Ik luister graag naar ideeën hoe het beter kan. Dit keer bij CODA Apeldoorn.

Neem gerust contact op als je ook in gesprek wilt met mij of met de fractie. We nemen graag de tijd voor je!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 115.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.